fbpx

MeseSétaA 2002 óta működő Mesehajó a Dunán project a legendás Minimax-Mesehajók jogutóda.

Két évtizede szórakoztatja a családokat, ill. az óvodai és iskolás csoportokat sikeres és népszerű magyar színpadi gyermekprogramokkal.

A Mesehajó a pandémia alatt nem csak megújult – új flotta taggal bővült a színházi TRIP hajó révén -, hanem programjait tekintve is növekedett

A Madách Színház társulati tagjainak – Plásztán Anett és Czakó Ádám – közreműködésében elindul a MESESÉTA project, mely a budavári sétával veszi kezdetét július 24-én. 

Anett és Ádám már feldolgozott a Móra könyvkiadó által forgalmazott mesék közül egyet (Csizmás kandúr), melyet a pandémia előtt mutattak be a nyíregyházi színházban. A Mesehajón a tervek szerint a következő évadban több, népszerű Móra-kiadvány színpadi adaptációit tervezzük bemutatni. A teljesség igénye nélkül: Mazsola, Boribon, Frakk, Bogyó és Babóca, Kisvakond, Csizmás kandúr.

 

A Mesehajó-csapat nagy reményeket fűz a program sikeréhez, mivel a Mátyás király udvari bolondjai által levezényelt sétát a későbbiekben újabb tamatikus ötletek megvalósításával tervezik színesíteni.  

 

Az első program két turnusban 2021 július 24-én.

10 órától Meseséta a budai Várban Mátyás király udvari bolondjainak kíséretében + 

12 órától a Kisvakond a nagyvárosban c. mesemusical a TRIP (Mese)hajón.

 

15 órától Meseséta a budai Várban Mátyás király udvari bolondjainak kíséretében +

17 órától a Kisvakond a nagyvárosban c. mesemusical a TRIP (Mese)hajón.

 

Jegyek elővételben a jegy.hu oldalon.

mesehajo.com