fbpx

A népszerű Nyomtatható Nyomkereső játékainkat összesen már hétféle témakörben (Kalózok Kincse, Hercegnők Kincse, Dzsungel Kincse, Nemzetek Aranya, Varázslók Kincse, Fáraók Kincse) és témánként több nehézségi szinten alkottuk meg Számotokra, szuper kedvező áron

kalózos és dzsungeles nyomkeresőket 5-7 éves óvodások, illetve 7-11 éves kisiskolások és 11-15 éves felsős gyerekek részére ajánljuk. A fáraós valamint a világutazós (Nemzetek Aranya) játékok nehézségi szintje pedig 7-11 éves iskolásgyerekek, 11 év feletti felsősök valamint felnőttek számára készült. A hercegnős és az adventi nyomkereső kétféle változatban, ovis vagy kisiskolás gyerekek számára elérhető. A közkedvelt varázslós játékunk pedig 4 féle nehézségi fokozattal, minden korosztály számára rendelhető. 

Ezen játékok papír alapú logikai feladatokat tartalmaznak, melyeket a megrendelést követően azonnal el is küldünk Nektek PDF-formátumban. A feladványkártyákat csak ki kell nyomtatni és a játék előtt elrejteni a megfelelő helyekre. Az adott rejtvény megoldása fogja megmutatni a rejtekhelyekkódtábla segítségével, hogy hol találják a játékosok a következő feladványt, majd a végén az általatok bekészített jutalmat. 

Szülőként/játékmesterként az előkészítési teendőd csak annyi, hogy a küldött PDF csomagot színesben kinyomtasd és elhelyezd a kártyákat a megadott rejtekhelyekre. A játék kb. 1 órás fejlesztő szórakozást nyújt az ünnepeltnek és barátainak. 

Mindegyik nyomkereső játék mellé a témának megfelelően most szuper kedvező áron nyomtatható tematikus szülinapi csomagot is tudunk küldeni, további érdekes kiegészítőkkel: Vicces kvízjáték, Névadó játék, Tematikus Activity vagy Dobble, Szülinapi meghívó, Üdvözlő üzenet, Zenei lejátszási lista. Próbáljátok ki!