Ajánlások

„Hallgasd minden nap TE is a MOMÓ rádiót, hiszen neked szólnak a mesék, neked csendülnek a dallamok, itt mindent megtalálsz, ami a kedvedre való! A Napsugár Együttes ajánlásával”

Napsugár Együttes

“Meseország immár nem csak a képzeletünkben létezik! Itt van a közelben és bármikor barangolhatsz a mesék és dalok világában! Hallgasd a Momó rádiót és Meseország kapuja kitárul előtted! “

Csiga Duó

„Nagy szeretettel ajánljuk a Momó rádiót minden korosztály számára, mert változatos, színes és tartalmas szórakozást nyújt mindenki számára és nem utolsó sorban a Buborék együttes zenéi is hallhatóak!”

Buborék Együttes

Juhász Katalin

„A mai kor gyermekei nagyon sok olyan, negatív hatásnak vannak kitéve, amelyek személyiségfejlődésüket károsan befolyásolhatják. Ezt persze már mindenki tudja. Azt viszont talán még nem elegen, hogy – többek között – a MOMÓ Gyerekrádió is kínál egy olyan értékes alternatívát, ami ezeket a hatásokat kiküszöbölheti. Mert nem mindegy, hogy a rendelkezésünkre álló időt mivel töltjük ki, és milyen irányba tereljük gyermekeinket. Szülőként, nevelőként csak pár értékes év adatik meg nekünk, hogy az értékrendjük, erkölcsi érzékük kialakulását pozitívan segítsük, kapcsolatteremtő készségüket fejlesszük. A Momó Rádióban elhangzó mesék, versek a gyerekek életkori sajátosságaihoz tökéletesen idomulnak. Fontos, hogy nemcsak az úgymond klasszikus meséket ismerhetik meg, hanem napjaink íróinak, költőinek alkotásait is. Ezek mellett pedig a rádióban fontos szerepet kap zene is, ami ” maga az élet, hiszen amíg szól, semmi sem hal meg igazán! “A harmónia, a szépség, a lélek húrjai, egy másik dimenzió, a kimondhatatlan érzések világa- ez mind a zene, amire szüksége van minden gyermeki léleknek is! Miért ajánlom, hogy hallgassák a Momó Rádiót? Elsősorban azért, hogy értékesen teljen az idő, hogy a gyerekek tanuljanak, fejlődjenek, értékes emberekké váljanak, legyen önbecsülésük, akik tudatosan választanak, és nem érik be a silánysággal. Másrészt azért is ajánlom, mert a rádióban az én gyerekek számára írt zenéim is helyet kaptak! Manapság a számítógépet nem tudjuk kihagyni az életünkből. Használjuk jól!”

Juhász Katalin
Előadó művész

Nagyon szép ez az oldal! Öröm volt itt tartózkodni.
A kedves, tanító jellegű mesék mindig levesznek a lábamról.
További sikeres, jó munkát kívánok, és sok-sok MOMÓ rádióhallgatót
!”

Szeretettel: Kedves Mesék

„Nagyon klassz. Rengeteg mindenféle jó dolgot találtam, csak győzzem mindent elolvasni.
Örülök, a lehetőségnek.”

Pápa-Király Krisztina Hedvig

„Nagyon szép és köszönöm a megtiszteltetést, kedves Krisztina, ez egy csodás oldal, biztosan jól fogják érezni magukat a gyerekek ezen az oldalon!”

Zvolenszki Andrásné Jutka

„Kedves Momó rádiósok! 
Csodálatos az oldal!!! Meseszépek a rajzok és nagyon kellemes hallgatni Titeket!!
Majdnem 4 éves kisfiam van, és nagyon-nagyon tetszenek neki a zenék is!! 

További jó munkát kívánunk: Atika és anyukája Évi.”

Köszönjük!!!!!!!!

Mondd el te is a véleményed a Momó Rádióról! 

Média ajánlat