Momó Gyerekrádió

Magyarország Legmesésebb Online Gyerekrádiója

Angol gyerekeknek

5 tipp, hogy gyermekünk megszeresse az angol nyelvet

 

Minden szülő szeretné, ha gyermeke szívesen és gátlások nélkül beszélne idegen nyelveket, főként az angolt, hiszen ez világnyelv. Napjainkban az angol nyelv ismerete nélkül nehezen boldogulhatunk, mivel egy egyszerű külföldi utazás során is szükséges, hogy legalább alapszinten megértessük magunkat.

Azok a gyerekek, akik idegen nyelvű környezetben, vagy kétnyelvű családban nőnek fel, megkapják a lehetőséget, hogy észrevétlenül sajátítsák el az adott nyelveket, akár többet is.

Magyarországon élő, magyar anyanyelvű szülőként is rengeteget tehetünk gyermekünk angol nyelvi nevelése érdekében, abban az esetben is, ha a nyelvet csak kevésbé, vagy egyáltalán nem beszéljük.

5 egyszerű gyakorlati tippet oszt meg velünk Fürész-Mayernik Melinda, az Angol Kalauz program alapítója, kisgyermekkori nyelvoktató, kétgyermekes édesanya, aki saját gyermekeit is magyarul és angolul neveli, illetve szívesen osztja meg játékos módszereit más szülőkkel is, akik szeretnék gyermekük angol nyelvi fejlesztését támogatni.

                     Bővebben:  itt7

 

Angol mondókák 001


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Momó Gyerekrádió © 2015 Frontier Theme